Latest Movie :
Recent Movies

Hızlı ve Emekli Hd full seyret


Hızlı ve Emekli Hd full izle
Emekli CIA ajanı Frank Moses artık sakin bir emekli hayatı yaşıyordur. Fakat bir gün karşısına, kendisini tehdit eden ve yüksek teknoloji silahlarla donanmış bir suikastçı çıkar. Artık hayatı tehlikede olan Frank eski takım arkadaşlarını toplar...

Kategoriler : Aksiyon , Komedi , Suç , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Kızgın Güneş filmi full seyret


Sinema tarihinin en büyük yıldızlarını kadrosunda bir araya getiren filmde, Japon bir büyükelçi Vahşi Batıya gitmektedir. Fakat gangsterlerin treni durdurur ve nakliye edilmekte olan altınları çalar. Fakat çalınan mallar arasında büyükelçinin Amerikan hükümetine hediye etmek üzere taşıdığı değerli bir kılıç daha vardır. Elçinin koruması olan Kuroda Jubie kılıcı her ne pahasına bulmak üzere, gangsterlerin peşinden gider.

Kategoriler : Western , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Kimlik Hırsızı full tek part seyret


Kimlik Hırsızı full tek part izle
Adam, kimliği çalındıktan sonra kötü kredi notunu düzeltmeye çalışırken ne kadar çileden çıkabileğini gösterir. Sınırsız para, perakende kraliçesi Diana (McCarthy)’nın Miami’nin banliyölerinde hayatını yaşamasına olanak vermiştir. Fakat bu alışveriş çılgınlığına para sağlamak için kullandığı kimlikte bir başkasının adı yazmaktadır ve bu kimlik, Birleşik Devletlerin diğer ucunda yaşayan bir müşteri temsilcisine  aittir.  Kimliğin sahibi olan Sandy Bigelow Patterson'un dolandırıcıyı yakalamak için sadece bir haftası vardır. 

Kategoriler : Komedi , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Kahraman Köpek Jock filmini full izle, indir


Genç bir adam ve onun en yakın arkadaşı ‘Jock’ adında bir köpeğin hikayesinin anlatıldığı film, Güney Afrika’nın şehirden uzak bölgelerinde ve 1880’lerde altına hücum zamanında geçiyor. Ailenin yerinde duramayan sevimli maskotu olan Jock aynı zamanda güvenilir bir dost ve cesur bir maceraperest . Zaman içerisinde sadakatini daha da iyi kanıtlayacak maceraların içinde kendini bulan Jock sürekli olarak gelişmekte ruhani olarak bambaşka bir boyuta doğru taşınmaktadır. Filmde hayvanların gözünden anlatılan hikaye için , 1909’da yayımlanan klasik bir çocuk romanı olan “Jock of the Bushveld” den esinlenilenilmiş. Çocuk seyirciye hitap eden bu filmin yönetmenliğini Duncan MacNeillie üstlenirken, orjinal dublaj kadrosunda ise Bryan Adams, Donald Sutherland ve Helen Hunt gibi isimler var.




Kategoriler : Aile , Çizgi/Animasyon , Komedi , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Bebek Yolda filmi türkçe dublaj izle


Angela (Heather Graham) ve Curtis (Jerry O’Connell) mutlu bir çifttir Başarılı kariyere, güzel bir eve ve sevgi dolu bir ilişkiye sahiptirler Angela’nın beklenmedik hamileliği hayatlarını bir anda farklı bir rotaya sokar İlişkilerinde artık kıskançlık ve şüphenin ağırlığı hissedilmektedir Sanki her şey tepetaklak olmuştur En iyi arkadaşları olan Danny (John Corbett) ile Sylvie’nin (Katie Finneran) fazlasıyla mutlu görünen evlilikleri ve Angela’yla Curtis’in ilişkisine müdahale etmeleri bu duruma tuz biber eker.




Kategoriler : Komedi , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Ganzfeld Deneyi filmi Hd izle, indir


Haftasonu gerçekleştirdikleri bir ESP deneyi sırasında tüm sınırları zorlayan beş genç, geçmişin şimdiki zamanla buluştuğu ve şimdinin zaman içinde kaybolduğu, gerçekliğin netliğini kaybettiği bir dünyada sıkışıp kalmışlardır.




Kategoriler : Gerilim , Korku , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Hannah Montana: The Movie filmi Hd seyret


Miley Stewart, gizli pop-star kimliği ile okulu ve arkadaşları arasında denge kurma mücadelesi vermektedir. Ancak hızla artan şöhreti ve popülerliği özel hayatına egemen olunca herşeyi oluruna bırakır. Bunun üzerine babası, gerçeklerle yüz yüze gelmesi için onu Tennesse’deki Crowley Corners’taki evine çağırır. O andan itibaren Hannah Montana’nın bile hayal edemeyeceği çapta eğlence, kahkaha ve romantizm dolu bir macera başlayacaktır.




Kategoriler : Aile , Dram , Komedi , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Boş Ev filmi 720p hd izle, indir


Kendine ait bir hayatı olmayan, diğer insanların yaşamına kendi yöntemleri ile ortak olan bir adam… Ve yardıma ihtiyacı olan genç ve güzel bir kadın.Tatile giden insanların evlerini kullanarak yaşayan ve karşılığını kendince bozulmuş ev aletlerini onararak ödeyen tuhaf bir adamın hikayesi.Yine böyle bir misafirliği sırasında evde yalnız olmadığını fark eder. Evde kocası tarafından işkence gören genç bir kadınla karşılaşan adam oldukça şaşkındır. İlk başta birbirlerinden çok farklı görünen bu iki insan giderek yakınlaşır ve aralarında sıradışı bir ilişki başlar.




Kategoriler : Dram , Romantik , Suç , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Vikingdom filmini full seyret


Tanrılar, insanların başka bir Tanrıya seçmesinden öfkelenmişlerdir. Thor ‘ Kanlı Tutulma’ ile cennet, cehennem ve dünyanın kapılarını açmak için üç kutsal emaneti toplamaya başlar. Lord Frey eski bir kral olan Eirik’ten bunu durdurması için yardım ister. Eirick savaş için eski dostlarını bir araya toplamaya çalışır. Ama bu savaşında en yakın bildiği kişilerden ihanet görecektir.




Kategoriler : Macera , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Group Sex filmi full HD seyret


Group Sex filmi full HD izle

Herman,Donny ve Tiffany; sex bağımlıları grubuna katılan kız arkadaşını takip eden Andy’nin yeni arkadaşlarıdır. Başlarda iyi gibi görünün bu olay daha sonra Andy’nin kişisel ve iş yaşamını etkileyecektir.




Kategoriler : Komedi , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Yeni Cennet filmi bedava seyret,indir


Yeni Cennet filmi bedava izle

2159 yılında toplum iki sınıftan oluşmaktadır: biri Elysium isimli insan yapımı bir uzay istasyonunda yaşayan zengin sınıf, diğeri ise aşırı nüfuslu ve hasarlı Yeryüzü’nde yaşayan fakir sınıf.Hükümet yetkilisi sekreter Rhodes göç karşıtı yasaların uygulanması ve Elysium şehrindeki insanların lüks yaşamlarının korunması için önüne çıkan bütün engelleri aşmak istemektedir. Ancak bu Yeryüzü’nde yaşayan insanların Elysium’a girme çabalarını engelleyemeyecektir.Şanssız Max (Matt Damon) köşeye sıkıştığında cesaret isteyen bir misyona çıkmayı kabul eder. Eğer başarılı olursa sadece kendi yaşamını kurtarmayacak aynı zamanda bu kutuplaşmış dünyalara eşitlik getirecektir.




Kategoriler : Aksiyon , Bilim kurgu , Dram , Gerilim , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Lovelace filmi donmadan izle


Lovelace filmi donmadan izle

İnternetten çok uzun zaman önce 1972′de “Deep Throat” filmi bir fenomene dönüşmüştü. İlk uzun metrajlı, ‘konulu’ pornografik sinema filmi olan yapımın bir hikayesi, esprileri ve pek de kimsenin tanımadığı bir yıldızı vardı: Linda Lovelace. Oldukça dindar bir ailenin baskısından kaçan Linda, evli, karizmatik Chuck Traynor’a aşık olunca özgürlüğü ve lüks yaşam standartlarını tadar. Linda Lovelace kısa sürede uluslararası olarak tanınmaya başlar, yeni kimliğini her yönüyle benimseyen genç kadın, cinsel özgürlüklerin savunulması konusunda da toplumda görünür hale gelir. Fakat 6 sene sonra aynı Linda bu sefer bambaşka ve karanlık bir hikayenin kahramanı olarak insanların karşısına çıkacaktır.




Kategoriler : Genel
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Yarından Kaçış filmi full HD izle, indir


Film, eşi ve 2 kız çocuğu ile Disneyland’e giden Jim White’ın o gün başından geçen gerçeklik ve fantezi arasında gidip gelen olayları anlatıyor. Jim ailesi ile Disneyland’dadır. Kızları eğlenceden çıldırmaktayken Jim kötü bir haber alır. İşinden kovulmuştur. Bu kötü haberi ailesinin keyfini bozmamak için onlarla paylaşmaz. Ardından iki genç kıza gözleri takılan Jim, hafif hafif kafayı sıyırmaya başlar ve her fırsatta peşlerine takılıp sapkın düşüncelere dalar.




Kategoriler : Genel
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Çocuk Pozu filmi full izle, indir


Çocuk Pozu filmi full izle

Çocuk Pozu, dediğim dedik bir anne ile yetişkin oğlu arasındaki ilişkiyi duygusal ve heyecan verici olduğu kadar mizahi bir yolla aktarıyor. 60 yaşındaki Cornelia, son derece mutsuzdur çünkü 34 yaşındaki oğlu Barbu bütün gücüyle ondan bağımsızlığını ilan etmeye çalışmaktadır. Barbu hem ayrı eve çıkmış, hem kendine bir araba almış hem de Cornelia´nın tasvip etmeyeceği besbelli bir de kız arkadaş edinmiştir. Barbu´nun bir kazaya karıştığı için tutuklandığını öğrendiğinde Cornelia´nın annelik içgüdüsü kabarır, oğlunu kurtarmak için elinden geleni yapar. Ondan sonra da oğlunun yine eskisi gibi bağımlılığını sürdürmesini bekler.




Kategoriler : Dram , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Babadan Oğula filmini full izle


Babadan Oğula filmini full izle

Hayli yetenekli bir motosiklet sürücüsü bir suç işlemeye karar verir ve bu onu polisten dönme bir politikacıyla bir çarpışma yarışına sokar. Tek amacı karısı ve çocuğu için daha iyi bir hayat sağlamak olan sürücüyü ilginç maceralar beklemektedir.




Kategoriler : Dram , Suç , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Çelik Adam filmi 720p hd izle


Çelik Adam filmi 720p hd izle

Süper kahramanlar arasında en çok tanınan ve en çok saygı gören Superman”dir. Clark Kent / Kal-El (Henry Cavill) hayal edilemeyecek güçlere sahip olduğu için kendisini yabancılaşmış hisseden yirmili yaşlarında bir gazetecidir. Yıllar once gelişmiş gezegen Krypton”dan Dünya”ya getirilmiş olan Clark sürekli kendisine “Niçin buradayım?” sorusunu sormaktadır. Üvey anne babası Martha ve Jonathan Kent”in değerlerine göre büyütülmüş olan Clark kısa süre içinde süper yeteneklere sahip olmanın çok zor kararlar almak anlamına geldiğini fark eder. Dünya tam da dengeye ve istikrara ihtiyaç duyarken, saldırıya uğrar. Clark”ın yetenekleri barışı sağlamak için mi yoksa sonunda bölmek ve fethetmek için mi kullanılacak? Clark sadece dünyanın son umut ışığı olmak için değil aynı zamanda sevdiklerini korumak için de Superman olmuş olmalı.




Kategoriler : Genel
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

388 Arletta Caddesi filmi full HD izle, indir


388 Arletta Caddesi filmi full HD izle

Kanadalı Randall Cole’un üçüncü yönetmenlik denemesi, adeta “Saklı” ile “Paranormal Activity”nin röntgen, gizem ve gerçeklik olgularını iç içe geçirmiş. Röntgenci kamera tekniği üzerinden ‘güvenlik kameraları’ndan yaratılan doku, dikkat çekici boyutlara uzanırken Haneke usulü ‘Paranormal Activity’nin tanımını yapmış. Hem de garip bir seri katil filmi damarının içinde.




Kategoriler : Gerilim , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Genç Çıraklar filmi full HD izle, indir


Genç Çıraklar filmi full HD izle

Billy ve Nick bir şirketin pazarlama departmanında çalışan ve dijital dünyanın yeniliklerine ayak uydurmakta zorlanan iki pazarlama elemanıdır. Nihayetinde beklenen olur ve işlerinden kovulurlar. İşsizlik sorunuyla baş etmeye çalışan ikili, bir plan yaparak medya devi Google’ın stajyerlik pozisyonlarına başvuruda bulunurlar. Mülakata ve eğitim programına yoğun bir başvuru olmaktadır ve başvurada bulunanların küçük bir kısmı, sadece bu konuda çok zeki olanlar kabul edilmektedir.Başvurada bulunanlarla karşı karşıya gelen ikili, eğitim programındaki herkesin yarı yaşlarındaki gençler olduğunu ve hepsinin alanında uzman olduğunu fark eder. Kendi farklarını ve tecrübelerini kanıtlamaya çalışırlar ve kıyasıya bir rekabet başlar. Dahası Billy ve Nick bu süreçte birbirleriyle de rekabet etmek zorunda kalır.




Kategoriler : Komedi , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

17 Yaşında Kaçırıldı filmi tek parça izle, indir


Sevgilisinden Hamile kalan kız, önce bu durumu sevgilisinin hoş karşılamamasından korkuyordu. Erkek aksine bu duruma çok sevinmiştir. Hatta durumu abartıp aşırı derecede çocuğunu ve çocuğunun annesine korumacı olmuştur. Bu sevginin beraberinde getirdiği birçok zorlukların anlatıldığı güzel bir film.




Kategoriler : Dram , Gerilim , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Galaksi Savaşçıları filmi türkçe dublaj seyret


Galaksi Savaşçıları filmi türkçe dublaj izle

Tam 20 yıl önce ve 4 sene süreyle televizyonlarda yayınlanan ve o günlerin en sevilen programlarından olan ‘Galaksiyi Kurtarmak İçin’ programının sevilen uzay gemisi NSEA Koruyucu ve kahraman ekibini oluşturan Yarbay Peter Quincy Taggart, Teğmen Tawny Madison ve Dr. Lazarus için dizi televizyondan kaldırılınca çok hüzünlü bir anlar yaşanmıştı. Aradan yirmi yıl geçmiştir ve saldırıya uğrayan uzaylı yaratıklar televizyonda izledikleri bu dizinin bir belgesel olduğunu sanıp bu dizide oynayan üç oyuncuyu yanlarına ışınlarlar. Onlardan istedikleri, o belgeselde izledikleri gibi davranıp kendilerine saldırmakta olan yabancı güçleri yenmek ve hem kendilerine hem de dünyamızı olası bir istiladan ve bunun getireceği korkunç olaylardan kurtarmaktır. Üç oyuncu ise ne yapacaklarını bilemeden kendilerini inanılmaz bir maceranın içinde bulmuşlardır.




Kategoriler : Bilim kurgu , Komedi , Macera , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Çılgın Hırsız 2 filmi tek parça izle, indir


Çılgın Hırsız 2 filmi tek parça izle

2010 yılında yayınlandıktan sonra 7′den 70′e tüm sinemaseverleri sinema salonlarına çeken animasyon Çılgın Hırsız’ın devamı olan film yine bol kahkaha vaat ediyor. Yönetmen koltuğunda Pierre Coffin ve Chris Renaud’un oturduğu yapımın orijinal seslendirme kadrosunda ise Al Pacino, Jason Segel ve Steve Carell isimleri hemen göze çarpıyor.Filmin 2013′ün yaz aylarında ABD’de vizyona girmesi planlanıyor.




Kategoriler : Aile , Çizgi/Animasyon , Komedi , Macera , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Breakout filmi bedava seyret,indir


Breakout filmi bedava izle

Masum bir kamp yolculuğu iki kardeş bir cinayete tanık olunca karanlık bir yöne girer. İki kardeş katilin bir sonraki hedefi olur. Babaları Jack Damson ise hapishaneden kaçıp çocuklarını suçlulardan korumak için bir plan yapar. Avcıların av olduğu bu aksiyon dolu filmde hayatta kalma mücadelesi verilir.




Kategoriler : Aksiyon , Gerilim , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Geç Saatler filmi full HD seyret


Sıkıcı ve monoton bir hayat sürse de, halinen memnun olan bilgisayar yazılımcısı Paul Hackett, iş sonrasında gittiği bir kafede çekici bir kadınla tanışır. Marcy ismindeki bu kadın onunla akşam buluşmayı kabul eder. Marcy’nin SoHo’daki evine giden Paul, ev arkadaşı Kiki’den hoşlanmaz ve Marcy’i rahatsız edici bulur. Evine dönmek üzere yola çıkan Paul için unutamayacağı bir gece yeni başlamaktadır. Manhattan’ın arka sokaklarında yolunu kaybeden ve birbirinden ilginç karakter ve durumla karşılaşan Paul için gecesi artık bitmek bilmeyen bir kabusa dönüşür.




Kategoriler : Dram , Gerilim , Komedi , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

James Bond Efsanesi filmi 720p hd izle


James Bond Efsanesi filmi 720p hd izle

007 James Bond serisinin öyküsü, yaratıcılarının ağzından aktarılıyor. 007 James Bond kimdir? Sinema tarihinin en uzun soluklu film serisi olan James Bond serüvenlerinin çıkış noktasında duran üç adama; yapımcı Albert R. Broccoli, Harry Saltzman ve yazar Ian Fleming’e odaklanan bir belgesel… 1962 yılında başlayan bu maceranın ardındaki heyecan dolu koşu, yönetmen Stevan Riley’in ilk filmi ile başlayıp, elli yıl sonra halen hız kesmeden sürmektedir.




Kategoriler : Belgesel , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

205: Korku Odası filmini full seyret


205: Korku Odası filmini full izle

205 nolu odada neler oldu? Neden hiç kimse orada bir yıldan fazla kalmaya cesaret edemedi? Tüm bunlar 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Katrin’in umrunda değildi, onu ilgilendiren tek şey yurtta boş bir oda vardı ve bunun anlamı evinden ve baskıcı babasından uzakta özgürlük demekti. Yeni odasına taşınan Katrin yeni arkadaşlar, akşam partileri, seks ve uyuşturucuyla dolu yeni dönemine başlar. Ancak çok geçmeden neden kimsenin Oda 205′e taşınmak istemediğini anlayacaktır.




Kategoriler : Dram , Korku , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Hepsini Vur filmi Hd izle


“Shoot Em Up/Hepsini Vur” karanlık bir mizah anlayışı olan, izleyicileri dur durak bilmeyen yüksek tempolu bir maceraya sürüklemeyi vaat eden, oldukça sıradışı ve yaratıcı bir aksiyon filmi.Clive Owen, dünyanın en sinirli ve sert mizaçlı adamıyken kendisini dünyadaki en masum şeyi yani yeni doğmuş bir bebeği korumakla yükümlü bulan Bay Smith’i canlandırıyor. Smith ateşli bir çatışmanın ortasında, bebeği doğurtur. Kısa süre sonra anlar ki kimliği bilinmeyen bir güç bu bebeğe ilişkin tüm izleri silmek üzere, Hertz denen birinin (Paul Giamatti) liderliğindeki gizemli ve sonu gelmeyen bir tetikçiler ekibi göndermiştir.Sayısız kurşun ve akla gelebilecek her türlü ateşli çatışma arasında, Smith, DQ adında (Monica Bellucci) bir hayat kadınıyla güç birliği yaparak, oluşturdukları bu geçici ailenin tüm üyeleri kurşunlara hedef olmadan önce bebeğin hayatının neden tehdit altında olduğu muammasını çözmeye çalışır. Herkes bebeğin ölmesini istemektedir. Esas soru ise şudur: Neden?




Kategoriler : Aksiyon , Gerilim , Komedi , Suç , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Ödül Avcısı filmi full izle


Ödül Avcısı filmi full izle

Büyük şirketlerin dünya devletlerini ele geçirmesinin üzerinden yaklaşık 20 sene geçmiştir. Güç ve paraya olan açlıkları, şirketlerin kendi aralarında başlayan ve global olarak yayılan bir savaşa neden olmuştur. Bu karanlık çağın küllerinden doğan dokuz kişilik bir ekip, süregelen korkunç yıkıma ve yapılan tüm haksızlıklara son vermek adına, tüm beyaz yakalı suçluları ölüm ile cezalandırmaya başlar. Kurumsal açgözlülük vebasına son vermeyi amaçlamaktadır.




Kategoriler : Genel
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Marco Polo filmi donmadan izle


Marco Polo filmi donmadan izle

arko Polo’nun efsaneleşmiş serüvenlerini anlatıyor… Ünlü kaşif Marco Polo’nun çıktığı macera dolu yolculuğu konu alan sürükleyici bir drama.




Kategoriler : Dram , Macera , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Son Saat filmi Hd izle, indir


Son Saat filmi Hd izle

Çin’de bir eve davet edilen beş suçlu, bir süre sonra evde psikopat bir katilin olduğunu fark eder. Bir çıkış yolu olmalı… Oldukça uzun suç geçmişine sahip 5 suçlu, gizemli bir adamdan gelen mektup ile Çin’de bir eve davet edilir. Birbirlerinden habersiz bir araya gelen suçlular, evin önüne geldiklerinde bir tuhaflık olduğunu anlamış olmalarına rağmen geri dönmek için çok geç kalmışlardır. Evin kapısını gizemli bir kadın açar, suçluları eve davet eder. Kısa süre sonra evin etrafı polisler tarafından çevrilir, gizemli kadın ise kapıları kilitleyerek ortadan kaybolur. Evin içinde kapana kısılan 5 suçlu kısa süre sonra evde psikopat bir katilin olduğunu fark eder.




Kategoriler : Aksiyon , Dram , Gerilim , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Son Konser filmi türkçe dublaj seyret,indir


Son Konser filmi türkçe dublaj izle

25 yıldır birlikte çalmış bir yaylı çalgılar dörtlüsünün hikâyesini anlatıyor. Fakat grubun dengesi, içlerinden bir kişinin Parkinson hastalığına yakalanıp emekli olmasıyla bozulur. Gruba genç bir müzisyenin katılması ve kemancının solo bir kariyer sürme ısrarı, grup da ego yarışıyla beraber pek çok huzursuzluk da başlatacaktır.




Kategoriler : Dram , Müzikal , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Dehşet Kaseti filmi türkçe dublaj izle


Dehşet Kaseti filmi türkçe dublaj izle

Kayıp bir öğrenciyi arayan iki özel detektif öğrencinin terk edilmiş evine girerler ve VHS kasetleri koleksiyonu bulurlar. Her kasette yer alan korkunç görüntüleri izlerken, öğrencinin kaybolmasının arkasında daha gizemli bir neden olduğunu fark ederler.




Kategoriler : Gerilim , Korku , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Genç Victoria filmi tek parça izle


Üç dalda aday gösterildiği Oscar’ı en iyi kostüm dalında kazanan Young Victoria – Genç Victoria , Britanya tarihinin en uzun tahtta kalan kraliçesi Kraliçe Victoria’nın genç yaşında iktidara yürüyüşünün öyküsü anlatılıyor.Genç Victoria’da, Kraliçe Victoria’nın kraliyet ailesi içindeki iktidar kavgalarının nesnesi olmaktan, Prens Albert (Rupert Friend) ile yaşadığı romantik yakınlaşmaya ve dillere destan evliliğine kadar değiniliyor. Genç Victoria’nın (Emily Blunt) drama, romans, siyasi entrikalar ve nefes kesici bir sinematografiyle örülü öyküsü, İngiliz oyunculardan oluşan kadrosuyla daha da güçleniyor.




Kategoriler : Dram , Romantik , Tarih , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Kabuslar Adası filmi türkçe dublaj izle


Kayıp oğlunun seyahat halindeki bir karavanda tutulduğuna inanan bir anne, 3 yıl önce oğlunun ortadan kaybolduğu El Hierro adasına geri döner. Film yarı çılgın annenin oğlunu arayış macerasını anlatıyor.




Kategoriler : Gerilim , Gizem , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Horton Hears a Who! filmi 720p hd seyret


Horton Hears a Who! filmi 720p hd izle

Kitapları yıllardan bu yana keyifle takip edilen Amerikalı yazar ve karikatürist Dr. Seuss´un çok sevilen bir masalı daha, yayımlanmasından 50 yıl sonra beyazperdede.Mayıs ayının sıcak bir günü Nool ormanının derinliklerinde, fil Horton gölün serin sularını etrafına fışkırtarak oynamakta, ormanın keyfini çıkarmaktadır. Ta ki cılız, küçük bir ses duyana kadar. Havada uçuşan bir toz zerreciğinden gelen, belli belirsiz bir yardım çağrısıdır bu.Horton henüz bu küçük zerreciğin içinde Who-ville adında koskocaman bir şehir bulunduğundan, bu şehrin kendisi gibi mikroskopik boyutlarındaki halkından (Whos) ve şehrin yönetimini elinde bulunduran belediye başkanı Mayor´dan habersizdir.Komşuları tarafından alay konusu olan, tehdit edilen Horton, tüm eleştirilere kulak tıkayıp bu cılız sesi dinler ve zerreciği kurtarmaya karar verir. Çünkü ona göre, her ne kadar küçük olursa olsun, insan insandır.Horton´un bu tavrı hem çok basit, hem de çok derin anlamlıdır. Kendisiyle dalga geçen ve aklını kaçırdığından şüphelenen arkadaşlarına, “Uzayın derinliklerinde bir yerlerden şimdi yaşadığımız yere bakarsanız, aslında bizim de bir zerrecik gibi göründüğümüzü anlarsınız.” der.Parolası ise şudur: “Bir fil yüzde yüz sadıktır.” Ve Who-ville şehrinin içinde bulunduğu zerreciğe yeni bir ev ve yer bulma görevini asla aklından çıkarmayacaktır.”Ice Age”in yapımcıları ve komedinin devlerinden Jim Carrey ve Steve Carell ile hayata geçirilen “Horton Hears a Who!”yu Jimmy Hayward ve Steve Martino birlikte yönetmiş. “Horton”un orijinal seslendirme kadrosunda Jim Carrey (Horton), Steve Carell (Mayor), Carol Burnett (Kangaroo), Will Arnett (Vlad), Isla Fisher (Dr. Mary Lou LaRue), Amy Poehler (Sally O’Malley) ve Seth Rogen (Morton) var. Senaryoyu Cinco Paul ve Ken Daurio yazmış. Müziklerse John Powell imzası taşıyor.




Kategoriler : Aile , Çizgi/Animasyon , Macera , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Hızlı ve Ölü filmi 720p hd seyret


Hızlı ve Ölü filmi 720p hd izle

ellen adında, ismi duyulmamış bir kadın silahşör, küçük bir kasabaya, sadece kendi bildiği bir sebepten ötürü gelir. gelişinden çok kısa bir süre sonra cort isimli rahip barın kapısından dışarı atılır ve kasaba halkı bir silahlı müsabaka için kayıt olmaya başlarlar. ödül epey yüksek miktarda bir paradır ve tek bir kural vardır: yarışmayı düzenleyen herod’un kuralları. herod aynı zamanda kasabanın sahibi, lideri ve efendisidir. ve tüm bu olanların ardında yatan esrar, çözülmeyi beklemektedir.




Kategoriler : Aksiyon , Gerilim , Western , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Sinderalla Bir Zamanlar Batıda filmi bedava izle, indir


Bahtsız Külkedisi, bildiğimiz gibi prensin verdiği balo etkinliğine katılmayı ister ve binbir güçlükle orada olup bir geceliğine güzeller güzeli Cinderella’ya dönüşür. Ancak bu filmde Cinderella’ya dönüştüğü an kendisini, gorillalardan oluşan bir korsan filosuyla savaşırken bulur. Tehlikeli korsanlar yakışıklı Prens Vladimir ve Düşes’i kaçırmıştır. Cinderella, geceyarısı 12 olmadan ve kilise çanları çalmadan önce bu karmaşayı sona erdirmek zorundadır. Yalnızca korsanları yenilgiye uğrattığı takdirde prensine kavuşup aşık olabilecektir.Külkedisi masalının modern bir uyarlaması olan animasyon türündeki filmde kahramanımıza yeni arkadaşlarından kurulu bir kadro eşlik ediyor.




Kategoriler : Çizgi/Animasyon , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Highland Park filmi tek parça izle


Highland Park filmi tek parça izle

Ekonomik krizin eğitime etkileri.Bir kasabanın geçirdiği mali sıkıntı, okulun müdürünü de çeşitli kesintiler yapmaya iter.




Kategoriler : Dram , Komedi , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı filmi tek parça izle


Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı filmi tek parça izle

Birbiriyle savaş halinde olan 2 vampir grubu arasındaki 200 yıllık ateşkesi farkında olmadan bozan bir gencin korkunç hikayesi anlatılıyor.Gecenin grotesk canlıları ve yanlış anlaşılan ucubelerin fantastik hayatı içine çekilen bir genç, sıkıcı bir hayatın güvenli ortamından uzaklaşacak ve kâbuslardan fırlamış gibi görünen bir yerde kaderini yaşayacak.




Kategoriler : Aksiyon , Gerilim , Macera , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Kaçak Gelin filmi türkçe dublaj seyret,indir


Kaçak Gelin filmi türkçe dublaj izle

Nisanlanmak ya da nisanlilik devresi belki de bir genc kizin en mutlu gunlerini anlatir. Fakat evlilik karari hic de o kadar kolay verilmez. Hele de birkac kez son dakikada evlilikten vazgectiyseniz bir daha vazgecmemeniz icin hicbir sebep yoktur. Eh… Boyle bir hikayeyi ise hicbir gazeteci kacirmak istemez ustelik patronunuz eski kariniz ve kosenizde yazacak ve ilgi cekecek bir hikaye ariyorsaniz. Ike Graham da iste boyle bir konu yakalamistir. Maggie adindaki genc bir kadin kolayca nisanlanan ama sira evlilige gelince devamli dugunden kacan birisidir. Ike yazisini yazmaya basladiginda kendisini genc kadinin yasadigi sehre kadar goturecek bir olaylar zincirini ortasinda buluverir.




Kategoriler : Komedi , Romantik , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Savaş Sanatı filmi türkçe dublaj izle, indir


Savaş Sanatı filmi türkçe dublaj izle


Kategoriler : Belgesel , Tarih , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Yolda full tek part izle, indir


Yolda full tek part izle
New York’lu genç bir yazar olan Sal Paradise, babasının ölümünün ardından, büyüleyici ve eski sabıkalı Dean Moriarty ile tanışır. Dean, özgür ruhlu ve baştan çıkarıcı Marylou ile evlidir. Sal ve Dean kısa sürede arkadaş olurlar. Sınırları belli bir hayata mahkûm olmamak amacıyla tüm bağlarını koparan iki kafadar, yanlarına Marylou’yu da alarak yola çıkarlar. Özgürlük düşkünü bu üç genç insan yolda dünyayı, başka insanları ve kendilerini keşfedeceklerdir.

Kategoriler : Dram , Macera , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Sessiz Rüya full tek part izle, indir


Sessiz Rüya full tek part izle
Oriol ve Yolanda iki kızlarıyla birlikte Paris’te yaşayan bir çifttir. Oriol mimar, Yolanda ise öğretmendir. Ebro Nehri Delta’sında tatil yaparken başlarına gelen bir kaza her şeyi değiştirir.

Kategoriler : Dram , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Leyleklerin Uçuşu Türkçe Dublaj izle, indir


Leyleklerin Uçuşu Türkçe Dublaj izle
Jean-Christophe Grange?ın çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan, gizemlerle dolu bir Fransız yapımı… Kuş bilimci bir profesör, yakın zamanda işe aldığı asistanı Jonathan tarafından, bir leylek yuvasında ölü bulunur. Polis, başta cinayetten şüphelense de profesörün bir kalp krizi nedeniyle öldüğü sonucuna varır. Jonathan, profesör ölmeden önce planladıkları gibi, leyleklerin Afrika?dan başlayarak göç yollarını takip edecek ve her sezon kaybolan kuşların gizemini araştıracaktır.

Kategoriler : Aksiyon , Gizem , Suç , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Muhteşem ve Kudretli Oz türkçe dublaj full izle, indir


Oscar Diggs (James Franco) küçük çaplı bir sirk sihirbazıdır. Ayrıca pek de ahlaklı biri değildir. Toz toprak içindeki Kansas’tayken kendini bir anda canlı Oz diyarında bulan Oscar, turnayı gözünden vurduğunu düşünür. Şöhret ve servet kazanması çok kolay olacaktır. Tabii üç cadıyla tanışana dek... Bu üç cadı; Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) ve Glinda, (Michelle Williams) Oscar’ın; herkesin beklediği o müthiş sihirbaz olduğuna bir türlü ikna olmaz. İstemeden Oz Diyarı’nın ve sakinlerinin büyük sorunlarıyla karşı karşıya kalan Oscar, çok geç olmadan kimin iyi kimin kötü olduğuna karar vermek zorundadır. İllüzyon ve becerikliliğiyle hatta biraz da büyüyle sihrini konuşturan Oscar, kendini büyük ve güçlü Oz Büyücüsü’ne dönüştürmekle kalmaz, daha iyi de bir adam hâline getirir.

Kategoriler : Aksiyon , Fantastik , Macera , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları türkçe dublaj seyret,indir


Zencefilli evle alakalı travmatik bir kazadan 15 yıl sonra Hansel (Jeremy Renner) ve Gretel (Gemma Arterton) adlı ikizler, kendilerini cadıları yok etmeye adamış intikamcı avcılar haline gelmişlerdir. Yıllar geçtikçe ikizler avcılıkta ustalaşmış, izleme kabiliyetinde ve avını yakalama işinde ünlenmişlerdir. Sıkıntıları iyileşse de, işleri oldukça kolaydır, tehlikeli sözler ve lanetler onlara işlemez. Şimdi, Augsbur Başkanı, kasabadan gidebilmelerine ve büyücü kadınların başını (Famke Janssen) bulabilmelerine yardımcı olur. Büyücü kadınların başı ise iki gün sonra gerçekleşecek ‘ Kanlı Ay’ esnasında yapılacak cadılar toplantısında bir çok yerel çocuğu kurban etmeyi planlamaktadır. İşleri daha kötü yapmak için ikili aynı zamanda Augsburg’daki gücü ele geçirmiş ve kendi çapında bir cadı avlayıcısı olan acımasız Şerif Berringer (Peter Stormare) ile de ilgilenmek zorundadır.

Kategoriler : Aksiyon , Fantastik , Komedi , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

İnsan Avı full tek part izle


İnsan Avı full tek part izle
2. Dünya Savaşı sırasında Polonya’da geçiyor. Film, Nazi işgaline karşı direnen ve ormanda bir kampta yaşayan bir avuç direnişçiyi anlatıyor. Yakın köylerden birinde yaşayan ve Nazilerle işbriliğine giden bir adamın ihanetiyle başta direnişçiler olmak üzere birçok insanın hayatı altüst oluyor.

Kategoriler : Dram , Savaş , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Mama Türkçe dublaj full izle, indir


Mama Türkçe dublaj full izle
Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir şeyin gelip üstlerini örtmeye çalıştığını fark ederler.Beş yıl önce Victoria ve Lilly adlı kız kardeşler, şehrin banliyösündeki mahallelerinden iz bırakmadan kaybolur. Amcaları Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) ve kız arkadaşı Annabel (Jessica Chastain) o günden bu yana onları deli gibi aramaya devam eder. Mucize eseri çocukları yıkık dökük bir kulübede bulurlar fakat çift bir süre sonra evlerine sadece küçük kızları mı misafir olarak aldıklarını merak etmeye başlar.Annabel çocukları normal bir hayata alıştırmaya çalışırken, evlerinde bir kötülüğün var olduğundan  iyiden iyiye emin olmaya başlar. Kız kardeşler travmaya bağlı stres mi yaşamaktadır yoksa onları ziyarete gelen bir hayalet mi vardır? Kayıp kızlar bunca yıl tek başlarına nasıl hayatta kalmışlardır? Bu tedirgin edici soruların cevaplarını keşfederken, yeni anneleri yatma vakti geldiğinde duyduğu fısıltıların kaynağının ölümcül bir varlık olduğunu keşfeder. 

Kategoriler : Gerilim , Korku , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Sette Komedi türkçe dublaj HD izle seyret,indir


Sette Komedi türkçe dublaj HD izle izle
Aylak ve sorumsuz üç serseri olan Abdelkerim (Medi Sadoun), Mousten (Franck Gastambide) ve Momo (Jib Pocthier), uzun süredir para sıkıntısı içindedir Hem kolay hem de hızlı para kazanmanın yolunu arayan kafadarlar porno film çekmeye karar verirler. - 

Kategoriler : Komedi , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Çevik Kuvvet tek parça türkçe dublaj seyret


Çevik Kuvvet tek parça türkçe dublaj izle
Efsanevi Detektif Müfettişi Jack Regan ve sadık ortağı George Carter modern yer altı dünyasında yasaları uygulamaya çalışan iki savaşçıdır. Silahlı ve tehlikeli Flying Squad’ın kendi yöntemleri vardır. Planlanan bir banka soygunu ve eski düşmanının Londra suç dünyasında yeniden ortaya çıkması üzerine, Regan elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır. Londra’nın sokaklarında geçen THE SWEENEY Nick Love tarafından yönetilmiş heyecan verici bir aksiyon gerilim filmidir.

Kategoriler : Aksiyon , Dram , Suç , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}

Akıllı Ol filmi Hd seyret,indir


Akıllı Ol filmi Hd izle

Her zaman Ajan 23’le çalışmanın hayallerini kuramuş olan Smart, ne yazık ki öldürücü Ajan 99’la çalışmak durumundadır. Smart ile 99, hem KAOS’un büyük planını ortaya çıkarmaya hem de birbirlerine yaklaşırken, KAOS’un kilit elemanlarından Siegfried ve yardımcısı Shtarker’ın yarattıkları terör ağına vurgun yapma hazırlığı içindedirler. Saha deneyiminden ve yeterli zamandan yoksun olan Smart, elinde birkaç süper teknolojik casus oyuncağı ve dizginlenemez coşkusuyla dünyayı kurtarıp KAOS’u yok etmek zorundadır.




Kategoriler : Aksiyon , Gerilim , Komedi , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
{[['']]}
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. full hd 720p film izle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger